Narudžba

Proizvode možete naručiti izravnim kontaktom – putem obrasca na stranici Kontakt. Napišite koje ogledalo želite, adresu dostave i kontakt broj.
Nakon što zaprimimo upit, poslat ćemo predračun sa ponudom i podacima za uplatu na Vaš e mail. Uplatu je potrebno izvršiti na naš žiro načun u bilo kojem trenutnu od narudžbe do same isporuke, dakle nakon same narudžbe nije potrebno plaćati unaprijed, osim ako je riječ o većim količinama.

Nautical ogledala

– vrstu konopa (lan, pamuk, juta, kombinacija jute i pamuka) 
– promjer konopa (5, 6, 10, 18, 20, 40 mm)
– red konopa (1, 2, 3, 4 ..)
– oblik ogledala (okruglo, ovalno, četvrtasto, asimetrično)
– dimenziju ogledala (do 180 cm)
– boju ogledala – klasično, plavo, brončano


Naked asimetrična ogledala
Možete izabrati:
-veličinu 
– oblik (ukoliko nemamo željeni oblik u ponudi, pošaljite nam skicu ili fotografiju asimetričnog ogledala koje želite)
-boju (klasično, plavo, brončano)


Okta ogledala
Možete izabrati:
– veličinu
– boju ogledala
– okvir između 4 boje ( crna, zlatna, srebrna, mat kombinacija zlatne i srebrne)


Luna
Možete izabrati:
– Bilo koju veličinu od 18 – 80 cm
– Pokrivenost i stranu mjesečevog uzorka na ogledalu

Narudžbu možete otkazati elektronskim putem – putem kontakt obrasca na web stranici www.linderior.com ili e-mail porukom koju je potrebno poslati na info@linderior.com.
Budući da s izradom ogledala krećemo u vrlo kratkom roku od zaprimanja narudžbe i ponosimo se brzinom isporuke, molimo da narudžbu otkažete u što kraćem roku.
Ukoliko ste novac za narudžbu već uplatili na transakcijski račun, vratit ćemo vam novac na račun s kojeg je izvršena uplata u roku od 3 radna dana od dana otkazivanja narudžbe.

Dostava

Dostava je besplatna za sva ogledala do 90 x 90 cm, ili 120 x 50 cm ako je ogledalo pravokutnog oblika.
Sva velika ogledala (do 200 cm) dostavljamo besplatno na području Čakovca, Varaždina, Zagreba i okolice, dok se za ostatak Hrvatske mora individualno organizirati dostava uz nadoplatu.

Linderior ogledala redovito šaljemo diljem Hrvatske, Europske unije i Sjedinjenih američkih država.

Ovisno o gužvi, no izradu ogledala nam treba okvirno tjedan dana (ovisno o modelu – ako je žurno može biti gotovo u roku od 48 h).
Vrijeme dostave je radnim danom 24 sata od slanja.

Paket šaljemo na adresu koju zaprimimo putem kontakt obrasca na www.linderior.com web stranici ili putem e-maila.

Da, kupac je dužan pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave, te ih odmah reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, a nama javiti o neuspjeloj dostavi na e mail: info@linderior.com.

Ukoliko niste u mogućnosti otvoriti paket pred dostavljačem, možete to učiniti naknadno i dužni ste nam u roku od 24 sata na e mail: info@linderior.com javiti ukoliko je ogledalo došlo oštećeno. Nakon toga, naknadne reklamacije u vezi oštećenja ogledala – ne možemo uvažiti.

Sve naše pakete dostavlja General Logistics Systems Croatia d.o.o (GLS). Status dostave možete pratiti putem GLS Tracking aplikacije.

Plaćanje i povrat robe

Linderior ogledala možete platiti uplatom na transakcijski račun naveden u predračunu (Internet bankarstvom ili općom uplatnicom).

Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti prihvatiti ove načine plaćanja.

Reklamacije i povrat

Kupljeni proizvod ili proizvode kupac je dužan otvoriti i pregledati pred dostavljačem prilikom zaprimanja pošiljke. Ukoliko proizvod ili ambalaža imaju materijalni nedostatak, kupac treba odbiti zaprimiti pošiljku. Isto pravilo primjenjuje se i za provjeru sadržaja paketa (odgovara li isporučena roba u potpunosti naručenoj robi).

U slučaju reklamacije nedostatka koji nije bilo moguće otkriti pri preuzimanju robe, potrebno je uputiti reklamaciju putem e-maila: info@linderior.com ili pisanim putem na adresu: Linderior d.o.o., Nikole Tesle 10, 40323 Prelog, sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

Reklamacije su moguće u roku od 15 dana od dana isporuke robe. Prodavatelj (Linderior d.o.o.) će izvršiti povrat novca Kupcu tek nakon što proizvod bude vraćen, odnosno nakon što kupac dostavi dokaz o slanju robe natrag. Kupac mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavijestio prodavatelja o svojoj odluci da vraća proizvod. Kupac je dužan vratiti neoštećeni proizvod, u originalnoj ambalaži na adresu koja je navedena na pošiljci uz prethodnu najavu na e-mail:.

info@linderior.com. Kupac se u tom slučaju obvezuje vratiti proizvod o svome trošku te u izvornom stanju (svi dijelovi paketa i proizvoda su na broju.

Jamstvo kvalitete

Činimo sve kako bi svaki proizvod koji isporučimo bio ispravan i bez greške. Posebnu pozornost obraćamo na izradu i pakiranje proizvoda, kako bi kupac s istima bio u potpunosti zadovoljan. Ako ipak napravimo pogrešku prilikom izrade ili pakiranja proizvoda, jamčimo Vam da ćemo grešku ispraviti u najkraćem mogućem roku i u potpunosti o svome trošku.