naročilo

Izdelke lahko naročite tako, da nas kontaktirate direktno – preko obrazca na strani Kontakt. Napišite katero ogledalo želite, naslov za dostavo in kontaktno številko.
Po prejemu povpraševanja vam bomo na vaš e-mail poslali predračun s ponudbo in podatki za plačilo. Plačilo mora biti izvedeno preko naše žiro metode v vsakem trenutku od naročila do same dostave, zato po samem naročilu ni potrebno plačilo vnaprej, razen če gre za večje količine.

Pod vplivom ogledala

– vrsto vrvi (lan, bombaž, juta, kombinacija jute in bombaža)
– premer vrvi (5, 6, 10, 18, 20, 40 mm)
– vrvna vrsta (1, 2, 3, 4 ..)
– zrcalna oblika (okrogla, ovalna, kvadratna, asimetrična)
– dimenzija ogledala (do 180 cm)
– barva ogledala – klasična, modra, bronasta

Gola asimetrična ogledala
Izberete lahko:
– velikost
– oblika (če željene oblike nimamo v ponudbi, nam pošljite skico ali fotografijo želenega asimetričnega ogledala)
-barva (klasična, modra, bronasta)

Octa ogledala
Izberete lahko:
– velikost
– barva ogledala
– okvir med 4 barvami (črna, zlata, srebrna, mat kombinacija zlata in srebra)

Luna
Izberete lahko:
– Vse velikosti od 18 – 80 cm
– Pokrivnost in vzorec strani lune na ogledalu

Naročilo lahko prekličete elektronsko – preko kontaktnega obrazca na spletni strani www.linderior.com ali po elektronski pošti na info@linderior.com.
Ker ogledala pričnemo izdelovati v zelo kratkem času po prejetem naročilu in se ponašamo s hitrostjo dostave, vas prosimo, da naročilo prekličete čim prej.
Če ste denar za naročilo že vplačali na transakcijski račun, vam bomo denar vrnili na račun s katerega je bilo plačilo v roku 3 delovnih dni od dneva preklica naročila.

Dostava

Dostava je brezplačna za vsa ogledala do velikosti 90 x 90 cm, če je ogledalo pravokotno, do 120 x 50 cm.
Vsa velika ogledala (do 200 cm) dostavimo brezplačno na območju Čakovca, Varaždina, Zagreba in okolice, medtem ko je za ostalo Hrvaško potrebno dostavo po individualnem dogovoru z doplačilom.

Ogledala Linderior redno pošiljamo po Hrvaški, Evropski uniji in Združenih državah Amerike.

Odvisno od gneče pa potrebujemo za izdelavo ogledala približno en teden (odvisno od modela – če se mudi je lahko končano v 48 urah).
Dobavni rok je 24 ur od pošiljanja na delovni dan.

Paket pošljemo na naslov, ki ga prejmemo preko kontaktnega obrazca na spletni strani www.linderior.com ali preko elektronske pošte.

Da, kupec je dolžan pošiljko prevzeti in pregledati pred dostavljalcem, vse v izogib kasnejšim reklamacijam zaradi možnosti poškodbe pošiljke med dostavo ter jih takoj prijaviti dostavljalcu, ki je dostavil. blaga ali da zavrnete prevzem pošiljke z vidnimi zunanjimi poškodbami in nas o neuspeli dostavi obvestite na e-mail: info@linderior.com.

Če paketa ne morete odpreti pred dostavljalcem, lahko to storite naknadno in nas morate v 24 urah obvestiti na e-mail: info@linderior.com, če je ogledalo prispelo poškodovano. Po tem naknadnih reklamacij v zvezi s poškodbo ogledala ne moremo sprejeti.

Vse naše pakete dostavlja General Logistics Systems Croatia doo (GLS). Stanje dostave lahko spremljate preko aplikacije GLS Tracking.

Plačilo in vračilo blaga

Ogledala Linderior lahko plačate s plačilom na transakcijski račun naveden na računu (internet banka ali splošna položnica).

Na žalost trenutno ne moremo sprejeti teh načinov plačila.

Reklamacije in vračila

Kupec je dolžan kupljeni izdelek ali izdelke ob prevzemu pošiljke odpreti in pregledati pred dostavljalcem. Če ima izdelek ali embalaža stvarno napako, mora kupec prevzem pošiljke zavrniti. Enako pravilo velja za preverjanje vsebine paketa (ali dobavljeno blago v celoti ustreza naročenemu).

V primeru reklamacije napake, ki je ni bilo mogoče odkriti ob prevzemu blaga, je potrebno reklamacijo poslati preko elektronske pošte: info@linderior.com ali pisno na naslov: Linderior doo, Nikole Tesla 10. , 40323 Prelog, v skladu z zakonskimi pogoji in roki.

Reklamacije so možne v roku 15 dni od dneva dostave blaga. Prodajalec (Linderior doo) bo kupcu vrnil denar šele po vračilu izdelka, to je po predložitvi dokazila, da je blago poslal nazaj. Kupec mora blago vrniti brez odlašanja, najkasneje pa v 14 dneh od dneva, ko je prodajalca obvestil o svoji odločitvi o vračilu izdelka. Kupec je dolžan vrniti nepoškodovan izdelek, v originalni embalaži, na naslov naveden na pošiljki s predhodnim obvestilom na e-mail:.

info@linderior.com. V tem primeru se kupec zavezuje, da bo izdelek na svoje stroške vrnil v originalnem stanju (vsi deli paketa in izdelka so oštevilčeni.

Garancija kakovosti

Delamo vse, da zagotovimo, da je vsak izdelek, ki ga dostavimo, pravilen in brez napak. Posebno pozornost namenjamo izdelavi in ​​pakiranju izdelkov, tako da je stranka z njimi popolnoma zadovoljna. V primeru napake pri izdelavi ali pakiranju izdelka jamčimo, da bomo napako odpravili v najkrajšem možnem času in v celoti na lastne stroške.