O nama

Priča o Linderior ogledalima je počela sredinom 2020. godine za vrijeme preuređenja kada se spojila velika ljubav prema dizajnu interijera i prirodnim materijalima sa željom da se podrži domaća proizvodnja. Za preuređenje sam birala proizvode od hrvatskih proizvođača i kad je došao red na ogledalo, nisam našla kakvo bi mi odgovaralo tako da sam odlučila izraditi svoje od prirodnog matrijala. Inspirirana fotografijama na internetu ubrzo je nastalo moje prvo ogledalo sa konopom, nakon prvog još nekoliko za moje najdraže i tako se spontano rodila ideja o pokretanju posla.
Nakon nekoliko tjedana je izrađena i prva Luna i od onda polako širimo ponudu.

Imamo puno novih ideja i oblika kombiniranih sa novim materijalima kako bi uključili još više suradnika jer želimo da su svi materijali domaće proizvodnje.

Kao što je prvo ogledalo bilo izrađeno s velikim zadovoljstvom tako je i svako slijedeće. Veseli nas svaka nova narudžba, lijepi komentar, a povratne informacije koje dobivamo od kupaca su nam zlatne (hvala do neba).

Volimo komunicirati I putem društvenih medija, uvijek nas možete pozdraviti ili označiti na svojim fotografijama putem naših stranica na Instagramu i Facebooku (@linderior) to nas posebno razveseli. 

Nadamo se da ćete uživati ​​u našem web katalogu, ako imate kakva pitanja – tu smo,

Hvala od srca,

Linderior